خوردن سبزي و ميوه مانده
خوردن سبزي و ميوه مانده با ارزش غذايي كم! بي ارزش است ! با روند فزاينده و هشداردهنده بيماريهاي مزمن در كشور مثل بيماريهاي قلبي - عروقي، ديابت و سرطانها مواجه هستيم كه يكي از دلايل آن قطعاً تغذيه نامناسب است. سلامت نيوز: كارشناس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت گفت: سبزيها و ميوهها هر قدر ماندهتر باشد از ارزش غذايي آن كاسته ميشود و سبزي خام ارزش غذايي بيشتري نسبت به سبزي پخته دارد. زهرا عبداللهي در گفتوگو با افزود: آنتي اكسيدان موجود در سبزيها و گياهان در پيشگيري از امراض قلبي- عروقي و سرطانها نقش دارند. وي گفت: سبزيها از آن جا كه منبع غني از فيبر هستند، در تنظيم دستگاه گوارش نقش اساسي ايفا ميكنند و جذب چربي و مواد قندي را كاهش ميدهند و در پيشگيري از ديابت و امراض قلبي - عروقي موثر هستند. عبداللهي گفت: با روند فزاينده و هشداردهنده بيماريهاي مزمن در كشور مثل بيماريهاي قلبي - عروقي، ديابت و سرطانها مواجه هستيم كه يكي از دلايل آن قطعاً تغذيه نامناسب است. وي اضافه كرد: براي جلوگيري از اين بيماريها بايد رعايت 2 اصل تنوع و تعادل را در برنامه غذايي خود بگنجانيم و تلاش كنيم با هر اندازه درآمدي كه داريم از مواد غذايي كه در دسترس است، استفاده بهينه كنيم. پاكسازي بدن به عنوان روشي براي كاهش وزن هنوز هم در بعضي مجامع مورد بحث و اختلاف نظر است. اين روش با كم خوردن و بيشتر ورزش كردن براي كاهش وزن مخالف است. در اين روش گفته ميشود به جاي محاسبه كالري هر غذايي كه ميخوريد و به جاي كم خوردن بهتر است هر چقدر كه ميخواهيد بخوريد ولي به شرطي كه آنچه كه ميخوريد غذايي سالم باشد تا بدن خود را از انواع سموم ( نگهدارندههاي غذايي، MSG ، رنگها و طعم دهندههاي مصنوعي، و شيرينيهاي مصنوعي و ساختگي) پاك كنيد و از كاهش سرعت سوخت و ساز بدن جلوگيري كنيد. گام اول شير كنگر فرنگي وحشي به عنوان ماده غذايي كه قابليت فراواني در درمان بيماريهاي كبدي و صفراوي دارد شناخته شده است. سموم مختلف باعث افزايش چربي بدن ميشوند. وقتي بدن ما قادر به سوزاندن اين چربي اضافه نيست، آن سموم را به صورت بافت چربي در بدن ذخيره ميكند. بدن ما اين سموم را در كبد نگه ميدارد. بدن اين چربي را منتشر نميكند مگر آنكه كبد پاكسازي شود. با پاكسازي كامل كبد، شخص ميتواند اين سموم را در بدن خود منتشر كند و به اين ترتيب بافت چربي درهم ميشكند و درنتيجه كاهش وزن حاصل ميشود. گام دوم زنجبيل يكي از پاك كنندههاي بسيار مفيد و موثري است كه در جنوب شرقي آسيا رشد و پرورش مييابد. زنجبيل هضم غذا را تسهيل ميكند و گاز و نفخ معده را از بين ميبرد. اين ماده خوراكي كليهها را پاكسازي ميكند. كليههاي ما مواد زائد بدن را دفع ميكنند، مايعات بدن را موازنه ميكنند و باعث تنظيم ميزان الكتروليتها در بدن ميشوند. وقتي كليهها بيش از ظرفيت خود پر ميشوند، موجب بروز علائميچون حبس سديم در بدن و تجمع چربي در ماهيچهها (كاهش سوختن چربي در ماهيچهها) ميشود. بسياري از خانمها مايل به حفظ آب اضافي بدن خود هستند. اگر آنها مطمئن باشند كه كليههايشان به خوبي كار ميكند و ميزان جذب نمك توسط كليهها كنترل شده است، آنگاه كمتر آب را در بدن نگه ميدارند. گام سوم قرص نعناع از فشرده كردن جوهر نعناع خشك درست شده است. جوهر نعناع روند فعاليت ماد? هضم كننده غذا را تشديد و تقويت ميكند. هر قدر هضم غذا بهتر انجام شود، قابليت بدن در افزايش سرعت سوخت و ساز بالاتر خواهد رفت. گام چهارم استويا يك شيرين كننده طبيعي بدون كالري است كه سالهاست در شمال آمريكا مورد استفاده قرار ميگيرد. اين ماد? خوراكي از كبد محافظت كرده و روده را پاكسازي ميكند. بدن شما به اين ماده مثل شيرين كنندههاي مصنوعي واكنش نشان نميدهد چون استويا يك ماده تركيبي است. گام پنجم ليمو چربيهاي بدن را آب ميكند. براي پاكسازي بهتر است ليمو را با پودر فلفل قرمز استفاده كنيد. اين دو ماده در تركيب با هم عمل متابوليزم در بدن را راحت تر ميكنند و تركيب فلفل قرمز با آب ليمو به عنوان يك عامل پاكسازي عمل ميكند. اين مايع تركيبي موكوسهايي كه در روده تشكيل شده اند را حل ميكنند و روده اي را كه با موكوس سنگين و تنبل شده است را فعال ميسازند. گام ششم فيبر سرعت جذب قند توسط جريان خون را كاهش ميدهد. مطالعات انجام شده در اين زمينه نشان ميدهند كه رژيمهاي غذايي مملو از كربوهيدراتها و ساير قندها، سرعت سوخت و ساز بدن را كم ميكنند. فيبر حركات روده را تنظيم ميكند. منابع غني از فيبر حلال عبارتند از: برنج قهوه اي، گندم سبوس دار و ذرت بوداده. فيبر حل شدني ميزان كلسترول خون را كاهش ميدهد و اسيدهاي چرب را كم ميكنند. بهترين منابع فيبر غير حلال عبارتند از : دانههاي سبز، پوست ميوهها، دانهها و خشكبار. فيبر غير حلال ، PH دستگاه گوارش را تنظيم ميكند؛ و اين يكي از عوامل مهم و موثر در كاهش وزن و دستيابي به سلامتي كلي بدن است. گام هفتم آب، سيستم متابوليزم بدن را راه اندازي ميكند! آب به همه سيستمهاي بدن كمك ميكند كه سموم نهفته در چربيها را از بين ببرند. زماني كه شما آب كافي نمينوشيد، بدنتان آب را در بافتهاي چربي ذخيره كرده و باعث اضافه وزن ميشوند. مطالعات انجام شده نشان ميدهند كه نوشيدن آب سرد بيشتر بر كاهش وزن تاثير ميگذارد.به اين ترتيب كه آب سرد براي پايين آوردن دماي بدن به انرژي بيشتري نياز دارد و اين جذب انرژي از بدن سوخت و ساز را در بدن بيشتر ميكند. گام هشتم مسله كاهش وزن نبايد به صورت يك مسئله پر رمز و رازي كه شما را به وحشت مياندازد مطرح باشد. كافي است چند گام از آنچه كه تا اينجا گفته شده را به رژيم غذايي خود اضافه كنيد و از نتايج شگفت انگيز آن بهره ببريد. كاهش وزن را به عنوان يك سفر به خوبيها و تناسب اندام بدانيد. اين روشهاي پاكسازي سرنوشت شما را يكي از آرامش بخش ترينها و كامل ترينها خواهد كرد.
|